egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2018.05.29.

Indul a triatlon szezon a Struccok számára, mindjárt egy rangos Európai versennyel. Printz Ákos első féltávú (1900m úszás, 90km bringa, 21km futás) triatlon versenyét teljesítette Ausztriában.

Tavaly amikor belekóstoltam a triatlonozás világába elhatároztam, hogy egy komoly versenyen el fogok indulni. A helyszínválasztás az ausztriai St.Pöltenre esett, hiszen a rokonságom egyik fele a közelben él, így az ő segítségükre biztosan számíthattam. Az ember úgy gondolná, hogy ez egy egyéni sport, hát a versenyre való felkészülés során megtapasztaltam, hogy ez nem így van. Sok apró dolog kell hozzá, hogy sikerüljön leküzdeni ezt az extrém kihívást. Külön szeretném megköszönni Nándinak, hogy biztosította számomra a neoprén ruhát, továbbá Attilának, hogy sikerült az úszásban fejlődnöm, illetve Kelemen Attilának és Annának, hogy hasznos tanácsokkal láttak el.

A verseny az Ironman brand égisze alatt került megrendezésre, ez tapasztalatom alapján mondhatom, hogy tökéletes és abszolút professzionális. A regisztráció a depozás és a verseny alatti frissítés is maximálisan világklasszis volt. A verseny napjára közel 30 fokot jósoltak, ez reggel még a tóba való beleugrás során nem érződött, maximum az izgalomtól izzadtam egy kicsit, hiszen a közel 2000 fős mezőny látványa engem is sokkolt. Az úszástól féltem a legjobban, hiszen mondhatni az egy lukas számom, de utólag elmondható ezt élveztem a legjobban. A kicsit több mint 40 perces fürdőzés után, jöhetett a bringa. Gondoltam ezzel nem lesz gond, de ez nem bringa verseny hanem triatlon és itt nincs szélárnyék, itt nem lehet pihenni. A hőség és dimbes-dombos táj tartogatott meglepetéseket számomra és az általam megálmodott 3 órás időt nem is tudtam tartani és pár percet a otthagytam. A futás a legerősebb számom, hiszen a Strucc Futóklubbal és egyéniben is számos versenyen jó eredményeket értem el. A képlet sajnos megdőlt, hiszen közel 4 órás sportolást követően egy 1 óra 30 perces félmaraton elérhetetlennek tűnt. A nagy meleg és a nem megfelelő frissítés miatt egy szolid futást követően közel 6 órás küzdelem után sikerült célba érnem. Összességében elmondható, hogy elsőre összejött, amit megálmodtam.

akos01     akos2     akos3

Nem felejtem el ezt a versenyt, hiszen rengeteg pozitív élményt adott, előrevetítette jövőbeli céljaimat és még jobban meggyőzött arról, hogy igen is van keresnivalóm a triatlon világában. Köszönöm mindenkinek, aki bízott bennem és támogat utamon. Folyt köv…

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500