egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2019.06.04.

Hétvégén több sporteseményen is jelen voltunk. Horváth Levi és Csabi úgy döntött idén belekóstolnak az országúti bicajversenyek világába. Tapasztalat szerzésként a Tour de Pelso 202 km-es Balaton kerülő versenyt vették célba, melyet idén június 2.-án rendeztek. Csabi értékelése:

Siófok főterén a Víztorony tövében mintegy 800 induló várta a rajtot majd 8 órakor eldördült a startpisztoly és megindult a tömeg. Izgalmas volt ez az első rész hiszen a felvezető kocsi mögött Zamárdiig csak 15-20 km/órás sebességgel haladtunk sokszor lassítva kanyarogva hömpölygött a boly kiabálva hogy „fék-fék” ha kellett vagy kézzel jelezve az úthibát, padkát vagy elejtett kulacsot a hátul jövőknek. Aztán Zamárditól repülőrajt következett és nagyobb bolyokra szakadt a mezőny.

Okosan tartalékoltuk erőnket hiszen tudtuk messze még a vége és továbbra is figyelni kellett mert egy rossz mozdulat és bukás lehet a vége. Sajnos sok mentőautót láttunk aki figyelmetlen versenyzőért jött és komoly bukások is előfordultak. A déli partot elhagyva Keszthely fele fordultunk és a Zalai dombok következtek miközben egyre melegebb lett az idő de gomolyfelhők is gyülekeztek. Badacsonynál a féltávnál Levi fia és családja várt minket teli kulacsokkal és bíztatással ami nagyon jól esett mindkettőnknek. A mezőny egyre jobban szakadozott igy ketten váltottuk egymást míg befogtunk kisebb csoportokat és az erejüket rosszul beosztó a startnál még vitézkedő versenyzőket. Balatonalmádinál egy második frissítési megállót tartottunk aztán a Kenesei kaptatónál ránk szakadt egy jóleső frissítő zápor de ezután már közeledett Siófok, 6 óra 53 percnél állítottuk meg az órát a célvonalnál ahol a Jutka, Rita és a lányok vártak ránk.

Izgalmas, érdekes és új élmény volt a mezőnyverseny ahol figyelni kell minden másodpercben és össze kell dolgozni egymással és másokkal is a jobb eredmény érdekében ami nagyon új volt a triatlonos időfutam magánya után. A triatlonban megtanult frissítésnek és erőbeosztásnak viszont nagy hasznát vettük hiszen egyenletes sebességgel sikerült a megálmodott időn belül körbe tekerni kedvenc tavunkat. Hiányzott viszont a triatlonos versenyközpontok bulis hype hangulata.

pelso1    pelso2     pelso3

 

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500