egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2020.03.16.

A koronavírus világjárvány lett, ami teljesen megbénította a világ sportját is. Reméljük, őszre normalizálódik a helyzet és meg tudjuk rendezni a Szigetköz Félmaratont. Nagyon sok verseny kerül tavaszról őszre, az amúgy is zsúfolt futószezonra. Tisztában vagyunk vele, hogy optimális időpont nincs, ami mindenkinek megfelelő, ennek ellenére igyekeztünk a lehető legjobban körbejárni a kérdést.

A XVII. Motherson Szigetköz Félmaraton új időpontja 2020. szeptember 13. vasárnap.

A beérkezett 521 nevezésről. A Szigetköz Félmaraton versenykiírása és ÁSZF-je pontosan rendelkezik az ilyen vis major helyzetről, amit minden nevező elfogadott, amikor regisztrált a versenyre. Két lehetőség van. Ha megfelelő az új időpont, akkor semmi teendő, automatikusan érvényes a nevezés. Aki nem tud, vagy nem akar részt venni a szeptemberi versenyen, annak március 31-ig lehetősége van visszamondani a nevezést, akkor átvisszük azt a 2021-s eseményre. Nevezési díj visszafizetésére nincs lehetőség. A nevezési felületet nem zárjuk, folyamatosan nyitva lesz.

Tovább folytatjuk a szervezést, szeretnénk minden eddiginél színvonalasabb Szigetköz Félmaratont rendezni és maradandó élmény nyújtani a résztvevőknek. Reméljük sok-sok erőtől duzzadó futóval találkozunk majd ősszel a rajtvonalon, Mosonmagyaróváron. Vigyázzatok az egészségetekre, tartsátok be a szakemberek ajánlásait, utasításait. További sikeres felkészülést kívánunk:

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub

6728 KBB Maraton Oriasplakat 20200913

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500