Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE

strucclogo

 2020.09.13.

motherson 1

   


egyszazalek

 

varoscimer

 

motherson 3

 

Agrowirt Logo Color

 

villapark

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

ujmofemlogo

 

Logo greiner bioone 2c RGB

 

lajtamag 1

 

For top

 

ufmlogo2

 

chio

 

GGE RGB

 

wb jpg

  

futura 

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2020.07.21.

A vírus miatt késve, de megkezdtük a triatlonszezont. Tata remek helyszíne a triatlon sportnak, csodaszép környezet, úszás az Öreg-tóban, bringa a környező utakon, futás a tó körül. Szombaton rövidtáv (1,6km úszás, 40km bringa 230m szinttel, 10km futás) szerepelt a programban, ami egyben OB is volt, itt két Struccnak lehetett szurkolni, Seiwerth Anna 10 hónappal a szülés után most tért vissza, Győri Misi pedig első Strucc versenyét teljesítette. Vasárnap a középtáv (1,9km úszás, 91km bringa 700m szinttel, 21km futás) volt soron, itt Farkas Imre, Szentesi Nándi és Kelemen Attila képviselte a klubszíneket. Kiválóan szervezett verseny volt, közel ezren versenyeztek a hétvégén, a triatlon igazi ünnepe volt. Anna beszámolója:

Hosszú kihagyás (1,5 év) után elkezdődött számomra is újra a versenyszezon. Nagyon vártam ezt a versenyt, hiszen az idei sportrendezvények sorozatos elmaradása miatt ez volt az első biztos alkalom, hogy elindulhassak.
A szombati verseny egyben a 2020-as olimpIai távú országos bajnokság is volt, 13:45-kor rajtoltunk Tatán az Öreg-tó partjáról. Féltem az úszástól, hiszen a koronavírus miatt az elmúlt hónapokban sok lehetőségem nem volt uszodába menni, de az 1500 méteres úszást meglepően könnyen vettem. A vízből kijöttem, következett a 40 km-es kerékpár, egy kört kellett megtennünk, Kocson keresztül Nagyigmándig mentünk el és vissza. A pálya inkább hullámos volt, mint szintes, de az aszfalt minősége nagyon feladta a leckét: állandó koncentrációt igényelt, hogy esés és defekt nélkül fejezzem be a bringakört. Meglepően erősnek éreztem magam, de attól tartottam, nehogy elszámítsam az erőm és a futásra elfogyjak. Szerencsére az erő kitartott és a gyors depó után elkezdtem a 10 km-es futást. Terveztem egy tempót, amit végig tudtam tartani, így különösebb nehézség nélkül teljesítettem a távot. Összegességében szombaton minden összeállt, hogy elégedett legyek a teljesítményemmel: az időjárás (szélmentes, hűvös), a frissítés, és nem utolsó sorban a szurkolók lelkes tábora...
A triatlon egyéni sport, de a felkészülés egy csapatmunka. Szeretném megköszönni Édesanyámnak, hogy vigyázott kislányunkra, amikor biciklizni mentünk, és kislányomnak, Franciskának is, aki szélben és melegben is kitartóan jött velem, amikor futni mentem. És végül Iminek, hogy végig támogatott az egész felkészülés során mindenben.

 tata1   tata2

tata3   tata4

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500