egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2021.09.21.

Nagy ákos beszámolója:
A Kenesei megmérettetés volt nekem az év utolsó triatlon versenye. Nagyon készültem erre a napra! Egy nappal a verseny előtt érkeztünk Kenesére, így nyugisan át tudtuk venni a rajtcsomagot, bejártuk kocsival a kerékpár pályát és a gyerekekkel tudtunk egyet csobbani a Balatonban(megjegyzem, 20°C volt a víz, de ők élvezték! 😂) Este még visszasétáltunk a tésztapartyra, ahol feltöltöttük másnapra a szénhidrátkészletet. Miért is írok többes számban? Ugyanis Fücsek Roland barátommal és családjával bandáztunk a hétvégén. Rolandról gyors annyit, hogy ő is ugyanabban a cipőben jár mint én. Van egy kis súlyfeleslegünk, de a kitartásunk töretlen! 😁 Jó párszor edzettünk már együtt.
kenese2   kenese1   kenese3
Másnap 5kor keltem, hogy még elvégezhessem a verseny előtti kis rituálémat: hengerezés, stb. Mivel közel volt a depó a szálláshoz, így csak elsétáltunk a kerékpárral és a többi cuccal együtt. Gyorsan sikerült is bedepózni. Majd egy párszor be is jártam a depót, hogy merről jövünk be az úszásnál és merre megyünk ki a kerékpárral és merre induljak a futásnál. Megvan! - gondoltam - Rögzítettem fejben!
Rolandnak mondtam, hogy visszanézek, hogy minden rendben van-e. Hát nem volt! Nem tudom miért, de teljesen más számhoz raktam le a kerékpárt, mint ahova kellett volna.🤔🤫😬 Gyors átpakoltuk a cuccaimat. Huuuuh, még jó, hogy rápillantottam.🤯
Ezután még visszamentünk a szállásra, hogy ott készülödjünk a rajtra, mert azért kint csak 12°C volt és a víz is csak 18°C volt,ami azt jelentette, hogy az úszás neoprénben lesz!
Az első neoprén úszásom! 😬
Nem egyszerű felvenni a neoprént, főleg úgy hogy nincs tapasztalata az embernek benne. Nem is vettük fel teljesen, mert még a rajtig vissza kellet sétálni. Így csak a láb részbe bújtunk bele, hogy ne gyulladjunk meg!
Majd ismét gyorsan a parton találtuk magunkat, ahol talákoztunk Edzőnkkel, Lacival és párjával, Fruzsival. Pár szót beszéltünk és átadtuk nekik a futáshoz való frissítést, amit később ők adtak föl nekünk. Ezer köszönet érte!
Akkor bújjunk bele a neoprénbe! Bassz..... Valami nem jó! Fordítva húztam fel! 😭😭😭🙈😂Szerencsére 4-en rángatták le rólam, majd újra fel(úgy éreztem magam mint egy modell, csak rám kicsit nehezebben lehetett feladni a rucit!🙉). Megizzadt mindenki! 😂
A CHEK IN következett: Nagyon jó volt látni a parton azt a rengeteg embert, aki kijött reggel szurkolni nekünk. Tudtam, a tömegben valahol ott van a családom és az én nevemet kiabálják: "Hajrá Apa!"
Megszólalt a kürt! Rolanddal pacsiztunk egyet sok sikert kívánva egymásnak.
Rajt! Nem tudom leírni milyen érzés, amikor 600 ember megindul a Balatonban úszni. Egyszerre félelmetes és leírhatatlan adrenalin löket!
Az úszásnál sikerült felvenni egy normális tempót a második bójáig. Ott sikerült belekerülni egy kisebb bolyba, akik gyorsabbak voltak nálam és szó szerint átgázoltak rajtam! Itt egy pillanatra megálltam, hogy rendezzem magam és hogy tudjam, merre vagyok arccal. Innen elég nehezen tudtam összeszedni magam, de a part már egyre közelebb volt! 😁
Azon kaptam magam, hogy már a depóba rohanok a kerékpárért. Féltávnál észleltem, hogy valami nincs rendben! Az agyam az első helyet rögzítette depóban! 🤯Nagy nehezen megtaláltam a bringámat.🚴‍♂️ Itt gyors meg kell köszönnöm annak a sporttársnak, aki segített a neoprén cipzárát lehúzni! Köszönöm szépen! ♥️
Jöhetett a kerékpár! A kivezető úton vigyázni kellett, mert ott nem volt teljes útzár és az aszfalt minősége sem volt a legjobb, de ami utána jött, az felejthetetlen volt! Vadonatúj aszfalt, ami teljesen csak a miénk volt 36km-en keresztül. Imádtam minden percét és a táj is pazar volt! A végén próbáltam kicsit pörgősebbre venni, hogy a lábak kezdjenek ráhangolódni a futásra! Megérkeztem a depóba. Itt megint kerestem a helyemet, mert most is az első helyhez vettem az irányt! 🙈😬Azért sikerült megtalálni! 😂Gyors zokni húzás, fel a futócipőt és Goooo!
Nagyon féltem a futástól! A múltkor is nagyon elkészült a lábam,de most meglepően jól vitt. A futópálya is nagyon tetszett, szinte sík terepen futottunk. Itt már láttam a Családomat is, ami megint hatalmas erőt adott. Laci és Fruzsi is itt voltak. Itt tudtuk Tőlük felvenni a frissítéseket.
2kör volt a futás. Sikerült annyi erőt még a végére spórolnom, hogy tempót tudtam váltani! A futáson majdnem 8percet javítottam a Vasi Vasemberhez képest. Megláttam a célkaput és megkönnyebbültem! Itt már várt az én kis Hercegnőm, hogy együtt befussunk a célba! Hatalmas élmény volt! ♥️Ezt is sikerült megcsinálnunk!!! Új PB idő:03:10:43.
Egyedül ez nem ment volna: Köszönöm szépen a Családomnak, a Flying mount - nak(Lovász Lászlónak és Fruzsinak), a Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE - nek és Rolinak a sok közös edzést!
Ebben az évben már nem foglak Titeket beszámolóval zaklatni, de ígérem jövőre folyt. köv.! 😁

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500