egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2021.09.21.

Takács Laci járt Keszthelyen: sok jót hallottam erről a versenyről, ezért is esett a választásom Keszthelyre, az elmaradt Wachau Marathon helyett kárpótlásul beneveztem itt egy félmaratonra. Meglepődtem, mikor nem sokkal a verseny előtt kiderült, hogy módosítják az útvonalat. Négy körös lesz a pálya és a teljes táv megrövidül. Így már nem volt annyira vonzó, kicsit csalódottan indultam vasárnap reggel útnak. Teljes egészében a Balaton part sétányaira került át a verseny. Komolyan aggódtam, mikor melegítés alatt sem volt már könnyű bevenni a szűk kanyarokat.

Együtt rajtolt a 21km és 42km mezőnye egyéniben és a váltókkal. A néhány száz futó jócskán elmaradt a korábbi évek létszámától, így azért nem volt akkora tolongás induláskor. Az első körben még nagyon oda kellett figyelni a jól kijelölt pálya ellenére is, hogy melyik kanyarban hogyan kell optimálisan futni. Aztán a második körtől a lassabb futók kikerülése vált a legizgalmasabb feladattá úgy, hogy a járdán szembeforgalom is volt. Valahogyan sikerült mindezt megoldanom a lendület megtörése nélkül. De nézzük az előnyöket is! Nagyon jó volt a közönség, két helyen a kihangosítás, és előttem a futók kígyózó sora. Ez hangulatossá, inger gazdaggá tette a versenyt. Gyorsan peregtek az öt kilométeres körök és még a kilométertáblák hiánya sem jelentett problémát. Élmény volt számomra a verseny, kellemes volt az idő, jól ment a futás.

A végeredmény harmadik helyezést hozott 1:16:16 idővel, de az órák többnyire csak 20,2 km-t mértek a pálya teljes hosszára. Sajnálom, hogy a késői eredményhirdetést nem tudtam megvárni, mivel aznapra még a családdal beterveztünk egy hévízi fürdőzést. A fotón az első és második helyezettel, Németh Gáborral és Murányi Gáborral a képzeletbeli dobogón.

keszthelykilo

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500