egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2016.02.27.

NEVEZÉSI LEHETŐSÉGEK A

XIII. GREINER SZIGETKÖZ MINIMARATONON

 

A versenykiirásnak megfelelően március 1-én elkezdődik a nevezés a XIII. Geriner Szigetköz Minimaratonra. Változik a nevezési rendszer, erről pár gondolatot osztanánk meg veletek. Három féleképpen nevezhettek az idei versenyre:

1. Online nevezés. A Szigetköz Minimarton Egyéni nevezés menüpontjára kattintva találtok egy nevezési felületet. Itt ki kell tölteni a mezőket, több helyen legördülő menüből választva. A nevezési díjat, rögtön ki kell egyenlíteni bankkártyával vagy a mobiltelefonos MasterPass alkalmazással. A nevezési rendszer az OTP Bank fizetési felületét használja, jelenleg ez a legbiztoságosabb Magyarországon. Csak akkor érvényes a nevezés, ha nevezési díj kiegyenlítése megtörténik, amiről visszaigazoló emailt küldünk, benne az általad megadott adatokkal! Ha megérkezik az email, akkor minden rendben van a nevezéssel. Ha bármilyen okból megszakad a nevezési folyamat, akkor előlről kell kezdeni a nevezést. Minden további nevezésnél meg kell ismételni a nevezési procedurát, ami nevezésenként kb. 2-3 percet vesz igénybe. Semmilyen átutalásos lehetőség nincs.

2. Személyes nevezés Mosonmagyaróváron. Március 21-től a Chicco Bababoltban lehet személyesen is nevezni, a nevezési lap kitöltésével és a nevezés díj készpénzben történő megfizetésével. Csak egyéni nevezés adható le, itt semmilyen csoportos vagy kedvezményes nevezésre nincs lehetőség.

3. Csoportos nevezés. A Szigetköz Minimaraton Csoportos nevezés menüpontján érhető el az a lehetőség. Itt le kell tölteni a csoportos nevezési formulát, az összes adatot beírni és a futóklub email címére online visszaküldeni. A nevezési díjat csak átutalással lehet rendezni, csak akkor érvényes a nevezés, ha határidőre megérkezik az egy összegben utalt nevezési díj. Minimum 10 fő nevezése esetén vehető igénybe versenytávtól függetlenül, így a nevezési díj 20%-kal csökkenthető.

Május 14-n 24:00-kor a nevezést lezárjuk. További nevezési lehetőség nincs, a helyszínen sem! Kérünk Titeket, nevezzetek időben!

Minden kedves versenyzőt várunk május 22-én a XIII. Greiner Szigetköz Minimaratonon!

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500