Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE

strucclogo

 2020.04.19.

smrgomb

   egyszazalek

 

varoscimer

 


smr

 

Agrowirt Logo Color

 

virpay logo

 

greiner logo 

ujmofemlogo

 

lajtamag 1

 

For top

 

pw logo

 

ufmlogo2

 

lajtaszig honlap

 

global europe

 

wb jpg

 

bauexpert

 

futura 

 

high5

 proba

 

superinfo

chicco

14_agnitiming_logo

 

 

2019.03.11.

Farkas Imi beszámolója: idén első alkalommal vettünk részt az Ensport terepmaraton futóversenyen. Ketten Palkovits Atival képviseltük a Struccokat az eseményen. Tatabányától nem messze, a Vértesben futottunk, a rajt és a cél is Szár községben volt.
Több távon lehetett indulni, mi a félmaratont (20,5km, 360m szint) vállaltuk Atival. Nem teljesen egészségesen, de annál lelkesebben rajtoltunk el 10 órakor, a helyi sportcsarnok parkolójából. Az első két kilométer enyhe emelkedővel indult, majd amint elhagytuk a falut s beértünk az erdőbe, egyre meredekebb lett a pálya. A negyedik kilométertől már erős emelkedővel kellett megküzdenünk, sok futó itt már gyalogolni kezdett. Ezt a szakaszt elhagyva a táj  jól futhatóvá vált, ugyan kisebb-nagyobb szintkülönbségek voltak, de ez innen a továbbiakban nem jelentett különösebb nehézséget. Esőt nem kaptunk, a talaj nem volt felázva, itt-ott voltak mélyebb gödrök, pocsolyák ugyan, esetenként kisebb sziklás szakaszok is, de összességében nem lehetett okunk panaszra.
Két helyen volt frissítés, ahol megtölthettük kiürült kulacsainkat, s mivel kötelezően mindenkinek kellett vinni magával fél liter folyadékot, ezért ennyi frissítés szerintem elég is volt a tíz fokban. A verseny utolsó szakaszán már szinte csak lefelé kellett futnunk, azért ez nem esett rosszul. Végül célba érve, nyakunkba akasztották a szép befutóérmet, s elfogyasztottuk a jól megérdemelt és kivételesen jól sikerült gulyáslevest. Szép, szerintem viszonylag könnyen futható távja volt ez a versenynek, aki unja már az aszfaltos, utcai versenyeket, annak ajánlom, próbálja ki egyszer a terepfutást, akár itt, jövőre.
Eredmények:
Palkovits Attila 1:53:59
Farkas Imre 1:57:46

vertes1    vertes2    vertes3

2019.03.03

Böngészhetőek a rajtlisták, amiket minden hétvégén frissíteni fogunk. Neveztél már, rajta vagy?

 

Rajtlista, SMR 21,1 km

 

Rajtlista, Agrowirt 10 km

 

Rajtlista, Virpay 3 km

2019.02.21.

Megnyitottuk a XVI. SMR Szigetköz Félmaraton online nevezését.

Légy szíves olvassátok el a nevezés előtt az erről írt cikkünket. Sajnos az új nevezési felület fejlesztése kicsit elhúzódott. Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket, használjátok egészséggel. Az első rajtlistát február 24-n közöljük. 

 

nevezesnyitva

2019.02.06.

Új nevezési rendszert készítettünk. Úgy éreztük a régi már elavult, megérett a cserére. Egy-két fontos gondolat róla, olvassátok végig figyelmesen. 

A nevezés folyamata változatlan, kiválasztjátok a versenytávot, kitöltitek a nevezéshez szükséges adatokat, majd bankkártyával kifizetitek a nevezési díjat. A nevezés akkor sikeres, ha megtörténik bankkártyás tranzakció. A sikeres nevezésről visszaigazoló emailt kaptok az általatok megadott email címre. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. A mobil telefonszám kitöltése továbbra is opcionális, de csak akkor tudunk az eredményetekről SMS üzenetet küldeni a célba érkezéseteket követően, ha megadjátok. A rajtlistákat hetente fogjuk frissíteni az eddig megszokott módon, a nevezési folyamat végén senki nem kerül fel automatikusan a listára.

Fontos változás, lehetőség van több nevezést egy bankkártyás tranzakcióval kiegyenlíteni. Lecseréltük a már elavult régi OTP-s panelt, a jóval korszerűbb szintén OTP-s SimplePay szolgáltatásra. További újdonság, hogy nem csak az OTP felületén tudtok majd fizetni, hanem az egyik főtámogatónk, a Virpay banki felületén is, bármelyiket használhatjátok, a végeredmény ugyanaz. 

A csoportos nevezésről. A régi excel tábla megszűnt. A csoportos nevezéseket is az online nevezési rendszerben kell leadni. Racionalizáltuk az eddigi kedvezmény rendszert, már 5 nevezés esetén is csökken a fizetendő összeg. 5-9 fő nevezésekor 5%, 10-14 fő esetén 10%, 15-19 főnél 15%, 20 vagy több fő nevezése esetén 20% a kedvezmény mértéke. A nevezések számát a rendszer figyeli, a kedvezményt automatikusan érvényesíti. A kedvezmény csak az egy fizetési tranzakcióhoz tartozó nevezések esetén vehető igénybe. Ha megtörténik a fizetés, utólag további nevezés nem kapcsolható a csomaghoz.

Lehetőséget biztosítunk azoknak a céges csapatoknak, illetve sportegyesületnek utalásos fizetésre, akik nem rendelkeznek bankkártyával. Csak 10, vagy több egyidejű nevezés esetén lehet az utalást választani, a nevezési felület automatikusan fel fogja kínálni a bankkártyás fizetés mellett az utalás lehetőséget, ha megvan a 10 nevezés egyben. Ha végigment az utalásos nevezés, utólag további nevezések itt sem kapcsolhatók a csomaghoz. Utalás esetén a kapcsolattartó külön email kap az utalási paraméterekről, a nevezési díjat két munkanapon belül át kell utalni, különben a rendszer automatikusan törli a nevezéseket.

A nevezés folyamat közben tudtok számlát igényelni. Mielőtt fizetnétek, bejelölitek a számlaigény kis négyzetét, és kitöltitek a számlázási adatokat. Az általatok kiválasztott módon, postai úton vagy emailen küldjük a számlát. Fontos, a kiállított számla az egy fizetési tranzakcióhoz tartozó összes nevezés díját magában foglalja. A nevezési folyamat után utólagos számlaigényt nem tudunk fogadni. 

Mindkét banki szolgáltatónál az utolsó jóváhagyásra várunk, amint megkapjuk, azonnal indítjuk a nevezési felületet. Még egy kis türelmet kérnénk. Reméljük az új rendszer elnyeri majd a tetszéseteket.

Addig is további sikeres felkészülést kívánunk!

nevezes

 

2019.01.21.

A XVI. SMR Szigetköz Félmaraton versenykiírása felkerült honlapunkra. A verseny időpontja: 2019. május 05.
Az idei évben is három versenytáv közül lehet majd választani: 21km, 10km, és 3km.
Új nevezési rendszerünk lesz, működéséről a nevezés kezdete előtt informálunk mindenkit. 
Az on-line nevezési felületünket februárban fogjuk megnyitni.

A versenyt rendező Strucc Futóklub közhasznú fokozattal rendelkező sportegyesület. Ha teheted, ajánld fel személyi jövedelemadód 1%-át egyesületünknek (adószám: 18982112-1-08) amit non-profit szervezetként versenyünk minél magasabb színvonalon történő megrendezésére fordítunk. Köszönjük!

Jó felkészülést kíván a:

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub Sportegyesület

versenykiiras

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500