Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE

strucclogo

 2017.05.07.

gomb

  

egyszazalek

viragzo varos evszamnelkul logo

 

rsz greiner logo

Agrowirt Logo Color

 

6 mofem logo

 

virpay logo

otproba

 

For top

 

smr

 

pw logo

 

ufmlogo2

 

high5

 

lajtaszig honlap

 

marathon dent

  

 

wb jpg

 

superinfo

 

chiccologo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2017.02.01.

Megnyitottuk a  2017. május 7-én megrendezésre kerülő  XIV. Greiner Szigetköz Félmaraton online nevezési felületét. A nevezés megkezdése előtt olvasd végig a VERSENYKIÍRÁST, mert több fontos változást tartalmaz.

A versenyközpont új helyszíne a most megnyíló Városi Sportcsarnok!
Az eddig megszokott távok is változnak, mostantól már klasszikus félmaraton (21,097km), továbbá 10km és 3km teljesítésére várunk Titeket.
Az általatok megadott nevet, becenevet írjuk rá a rajtszámotokra. Ha nem igénylitek, automatikusan a teljes nevetek nyomtatjuk rá.
Versenyidő megküldése SMS-ben. Ha az előírt formátumban megadod mobiltelefonszámod (pl. 36301234567; ország [36], szolgáltató [20/30/70], hívószám [1234567] elválasztó karakterek nélkül egybeírva), röviddel célba érkezésed után megkapod telefonodra a nettó időeredményed.
A hölgyek számára az idei évtől, női fazonú, női szabású pólót adunk a rajtcsomagban mindhárom távon. Kérjük a hölgyeket, ezek figyelembevételével válasszanak méretet.

Javasoljuk az online nevezési felület használatát, mert kedvezőbb a nevezési díj, mint a bababoltban, de továbbra is választható lesz a személyes nevezés (Chicco Bababolt, március 6-tól).

A nevezési időszakot  április 29-én lezárjuk, ezt követően és a helyszínen már nem lesz rá lehetőség!

Szeretettel várunk futóversenyünkre!

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub Sportegyesület

2017.01.15.

A XIV. Greiner Szigetköz Félmaraton versenykiírása felkerült honlapunkra. A verseny időpontja: 2017. május 7.
Az idei évtől félmaratonná alakult a korábbi Szigetköz Minimaraton. Ezzel együtt már nem kettő, hanem három versenytáv közül lehet majd választani: 21km, 10km, és 3km.
A februárban átadásra kerülő Városi Sportcsarnokba költözik a versenyközpont. Kulturáltabb körülmények, nagyobb hely és több parkoló áll majd rendelkezésre.
Az on-line nevezési felületünket február 1-én fogjuk megnyitni.

A versenyt rendező Strucc Futóklub közhasznú fokozattal rendelkező sportegyesület. Ha teheted, ajánld fel személyi jövedelemadód 1%-át egyesületünknek (adószám: 18982112-1-08) amit non-profit szervezetként versenyünk minél magasabb színvonalon történő megrendezésére fordítunk. Köszönjük!

Jó felkészülést kíván a:

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub Sportegyesület

11

2017.01.01.

Idén is több mint százan gondolták úgy, hogy egy kis laza, beszélgetős futással búcsúztassák az évet a Strucc Futóklub tagjaival. Nagyon kellemes napos, de elég hűvös, mínusz 3-4 fokos időben komoly futófolyamot képeztünk a kerékpárúton. Egy kis pogácsa, meleg tea és forralt bor várta a résztvevőket a célban. 127 nap múlva, május 7-n várunk mindenkit a Szigetköz Félmaratonon, új helyszínen, új versenytávokkal, új útvonalon, reményeink szerint minden eddiginél jobb versennyel. Tessék készülni, mi is azt tesszük!

Sportsikerekben gazdag, sérülésmentes boldog új évet kíván a

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE

Több mint 100 kép a futásról

szilv01    szilv02    szilv03

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500