egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2017.04.11.

A tavasz legnagyobb magyarországi félmaratoni futóversenyét rendezték Budapesten az elmúlt hétvégén, a Vivicittát. Három Strucc volt jelen az eseményen, ami a fiúktól két top 100-s eredményt hozott a több mint 8000 nevezőből, Seiwerth Anna pedig remek egyéni csúcsot futott. Eredmények:

vivicitta eredmenyek

Takács Laci beszámolója: A tavaszi félmaratonok nyitányaként évek óta indulok ezen a versenyen. Az utolsó héten meglepetésként ért, hogy idén nem a Margitszigeten, hanem a Városligetben lesz a rajt a szokásos 9 helyett 10 órakor. Egyik változásnak sem örültem. Parkolóhelyet csak jóval messzebb találtam, pedig időben érkeztem. Mindössze négyen neveztünk a Strucc Futóklubból, végül Printz Ákos előző napi sérülése miatt csak hárman álltunk rajthoz. Ennél azért nagyobb érdeklődést érdemel ez a verseny, melyen több mint 80 országból 6864 egyéni induló ért célba. Hiba nélküli, profi rendezés volt minden szinten. Sorban állás sehol, minden a helyén volt, még az időjárás is. 
A rajtnál nem kellett tolongani, a tervezett iramra hamar ráálltam. Inkább óvatosan, mert a tavaszi gyorsító pályaedzések elmaradtak és tudtam, hogy nem vagyok olyan felkészült, mint tavaly ilyenkor. A táv első felében gyorsan peregtek a kilométerek, viszonylag könnyedén ment. A budapesti közönség egyre nagyobb létszámmal biztatta a futókat, emellett sok zenei pont is volt. Az útvonalat sem mondanám nehéznek, a két hídon és két fordítón kívül a szokásos Nyugati téri felüljáró keményített be. A táv második részében már nehezebb volt tartani a felvett egyenletes tempót, és a végén ott volt az a fáradtság, aminek nem kellett volna jönnie. Így a hajrá csak arra volt elég, hogy ne lassuljak le. Nem számítottam komoly eredményre, így ennek az időnek is örültem.

vivicitta2017

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500