egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2017.05.22.

Az idei évben már 1000 csapat vágott neki a Balaton körbefutásának, a XI. Ultrabalatonnak. A futóklubunk már kilencedik alkalommal vett részt, de most fordult elő először, hogy két csapattal vágtunk neki a viadalnak. A feladat egyszerűnek látszik, egy kör a tó körül 218,2 kilométer hosszan, 1000m körüli szintemelkedéssel megfűszerezve. Két nyolcfős csapatot neveztünk, de a rajtvonalhoz kicsit megfogyva érkeztünk. A délutáni rajtoknak köszönhetően egész éjjel talpon voltunk, mindkét csapat a reggeli órákban érkezett célba. Futottunk hegyen völgyön, part mentén, kerékpárutakon, korom sötétben. Aki próbálta már, alvás helyett sportolni, az tudja, hogy ez egy komoly embert próbáló feladat. És akkor az időjárás. Relativ meleg, párás idő mellett végig tombolt az orkánszerű szél, a part mellett egyhelyben állni is nehéz volt, a Balatonban méteres hullámok tomboltak. Hajnalban kaptunk mellé egy kiadós esőt is, ami vízszintesen esett. Ennyire még sose dolgoztunk meg a befutó érmeinkért. A csapatok:

Szigetközi Struccok (15:30:54). Két tag kiesése miatt hatan indultak: Domonkos Péter, Csapó András, Kelemen István, Printz Ákos, Takács László, Vincze Csaba. Az elmúlt két év hatodik helyezése után idén is a top 10 volt a cél. Hatan is tudták hozni a tavalyi időt, ami idén 8. helyezést ért, a 6-12 fős kategóriában pedig a dobogó 3. fokára állhattak, egy szép serleget átvéve.

Hófehérke és a hét törpe (17:36:54). Egy törpe a bányában rekedt, így ők is csak heten futottak, akiből hat UB újonc volt: Seiwerth Anna, Dr. Farkas Imre, Kelemen Attila, Palkovits Attila, Szabó Endre, Szentesi Nándor, Dr. Tóth Attila. A triatlonos csapat laza futásra készült, de itt ilyet nem lehet csinálni, muszáj menni, semmi lazsálás, a verseny hangulata elragad mindenkit. Ez egy szuper 36. helyet ért a célban.

Remek hétvége volt, kiváló navigálással, pályatévesztés nélkül értünk célba az ítéletidőben, az 1000 csapatból egy 8. és egy 36. helyesésre pedig méltán lehetünk büszkék.

ub01     ub03

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500