egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2017.11.29.

Bögi Attila beszámolója:

Hétvégén, 11.25-26.-án tartotta a BSI az évadzáró félmaratonját Siófokon, melyre a 2 nap alatt 3400-an neveztek. Szombaton futottak többen, ők jártak jobban az időjárással, vasárnap kicsit kevesebben. Vasárnapra már igazi téli időt jósoltak a meteorológusok esővel, széllel, hideggel. Én is vasárnapra terveztem szezonzáró futásomat és gondban is voltam az öltözködéssel, mert hidegben, esőben még sosem futottam ekkora távot. Szerencsére az eső reggelre elállt csak a 6 fokos hideg és az 50-60 km-es szél maradt. De legalább a nap megpróbált kisütni egy kicsit.

Ez a kedvenc versenyem, nemcsak azért mert itt futottam először félmaratont, hanem mert egyszerű kétkörös a pálya, nincs benne szintkülönbség és egy része az útvonalnak közvetlenül a Balaton partján vezet. Ráadásul itt már mindig hűvös van, ami nekem sokkal jobban fekszik. Idén két teljesen egyforma körrel jelölték ki az útvonalat ebből 2x3 km közvetlen a Balaton part volt. A korábbi évekhez képest megfordították a haladási irányt, ennek az lett az eredménye, hogy a legnagyobb szelet szerencsére nem teljesen telibe kaptuk a parton, hanem oldalról. Voltak akkora hullámok hogy a kibetonozott részre rendre kicsapott a víz. Az éjszakai eső szerencsére nem áztatta agyon azt a pár száz métert ahol füves partszakaszon halad a mezőny.

11 órakor több szakaszban rajtoltunk el hogy a keskenyebb utcákon ne legyen tumultus így mindenki a saját ütemében tudjon futni. Volt elég frissítő állomás, de úgy láttam azokat kevesen használták. Két szinte azonos kört futottam összesen egy frissítéssel. Éreztem van elég erőm és tudom tartani a saját tervezett ütememet. A legnehezebb rész a vízpart volt, mert ott teljes erővel tombolt a szél. Mikor befordultam a célegyenesbe és láttam a nagy órán a bruttó 1:53-as időt már éreztem, hogy jó eredményem lesz. A vége 1:48:45 lett, ami nekem egyéni csúcsot jelentett és aznap az M50-es mezőnyben a 10. helyre lett elég. Soha rosszabb szezonzárást!

 siofok

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500