egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2018.06.10.

Ma Magyarországon a legjobb triatlon verseny a Keszthely Triatlon, a topnumeroegy. Mi is nagyon kedveljük, és féltávon ennek megfelelően kilencen képviseltük a Strucc színeket. Eddig sem volt könnyű a pálya, de a szervezők még tovább nehezítettek rajta, már közel 1000 méter szint van a bringapályán, vizszintes résszel nem igazán találkozni. Van egy sajátossága is a versenynek, az eső, itt mindig esik, elötte, közben, utána. 

A verseny előtti este egy nagy vihar szétbontotta a versenyközpontot, amit a szervezők éjjel újraépítettek és reggel indulhatott a buli. Reggel depózás, de volt egy kis bökkenő, másodfokú viharjelzés volt érvényben, elvileg nem szabad a Balatonba menni, úszunk, vagy duatlon lesz. Triatlonistáknak szabadott, azt mondták, azok tudnak úszni. Reggel nyolckor 980 versenyző vetette magát a habokba, a víz 25,6 fok volt, neoprén tiltva, hullám hullám hátán, volt küzdés az elemekkel. Egy módosított pályán úsztunk, közel a parthoz, 500 méternél jobban nem távolodhattunk el tőle. Jött a 90 kili bringa, domb, meg domb, meg domb. A szintrajz úgy nézett ki, mintha egy halom pupútevét sorbaállítottak volna. Közben jött az eső, mert ezen a versenyen az jár mindenkinek, nem igazán bánta senki, amikor visszaért a központba és leszállhatott a kerékpárról. Azután egy félmarcsi futrinka, borult, de nagyon párás időben, A partról fel a kastélyig, majd a fullasztó kastélyparkban egykis túra, azután vissza a partra, mindezt négyszer. A változatosság kedvéért újra jött egy nagyobb zuhé. Ennél már csak egy lehetett volna rosszabb, ha a futásra kisűt a nap, akkor ötször ennyit fordult volna a mentő. 

Hát megközdöttünk mindennel, a pályával, az időjárással, a körülményekkel. A tavalyi győztes idő 15 perccel volt jobb, hatan mentek négy órán belül, idén senki. A triatlon egy szabadtéri sportág, most ezt kaptuk, versenyeztünk már ennél jobb és rosszabb körülmények között is. Kilenc befutóérem a nyakunkban, este már csak röhögtünk, igazából saját magunkon. Ez így volt jó, ahogy volt, ettől csak erősebbek lettünk. Jövőre újra jövünk.

keszthely1    keszthely2

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500