egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2018.06.25.

Kelemen Attila járt a somogyi dombokon.

Nem csak a neve extrém, a pálya is, talán még soha nem rendeztek ilyen nehéz féltávú triatlon versenyt Magyarországon, mint most Kaposváron, Péter Attila valamelyik rémálma szülte ezt az útvonalat. A kerékpár eddig is nehéz volt, 90km 1100m szint, de most hozzárakott egy 200m szintet tartalmazó félmaratoni futópályát is, vízszintessel csak a Desedában való 1900 méteres úszás során találkoztunk.

kaposvarbringa     kaposvarfut

Az elmúlt napok hűvösebb időjárása miatt lehűlt a tó, neoprénben lehetett úszni, a 192 indulónak. Egész nap nem volt meleg, a végén sem volt 22-23 foknál több, csak a szél volt elég erős, ami a kerékpár és futópályán nem könnyítette meg a dolgomat. Az útminőség elég pocsék, igazi magyar útviszonyok uralkodnak erre. Sok nehéz emelkedő, benne 10 százalékos is. A futópálya még kegyetlenebb volt. Csak rövid, 50-200m emelkedők, lejtők váltakozva, ilyen rövid fartlekeket kellett futni, és ez nagyon amortizál.

kaposvar

Kiváló edzőverseny volt ez is, végül a 15. helyen értem célba. Sokkal jobban mozogtam, mint két hete a keszthelyi féltávon, a nehezebb pálya ellenére is gyorsabb voltam. A sok legókocka, ami Keszthelyen még eléggé szét volt szórva, most sokkal rendezettebb volt, július végére, helyére fog kerülni mind.

kapos2     kapos3     kaposvar3

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500