egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2017.02.01.

Megnyitottuk a  2017. május 7-én megrendezésre kerülő  XIV. Greiner Szigetköz Félmaraton online nevezési felületét. A nevezés megkezdése előtt olvasd végig a VERSENYKIÍRÁST, mert több fontos változást tartalmaz.

A versenyközpont új helyszíne a most megnyíló Városi Sportcsarnok!
Az eddig megszokott távok is változnak, mostantól már klasszikus félmaraton (21,097km), továbbá 10km és 3km teljesítésére várunk Titeket.
Az általatok megadott nevet, becenevet írjuk rá a rajtszámotokra. Ha nem igénylitek, automatikusan a teljes nevetek nyomtatjuk rá.
Versenyidő megküldése SMS-ben. Ha az előírt formátumban megadod mobiltelefonszámod (pl. 36301234567; ország [36], szolgáltató [20/30/70], hívószám [1234567] elválasztó karakterek nélkül egybeírva), röviddel célba érkezésed után megkapod telefonodra a nettó időeredményed.
A hölgyek számára az idei évtől, női fazonú, női szabású pólót adunk a rajtcsomagban mindhárom távon. Kérjük a hölgyeket, ezek figyelembevételével válasszanak méretet.

Javasoljuk az online nevezési felület használatát, mert kedvezőbb a nevezési díj, mint a bababoltban, de továbbra is választható lesz a személyes nevezés (Chicco Bababolt, március 6-tól).

A nevezési időszakot  április 29-én lezárjuk, ezt követően és a helyszínen már nem lesz rá lehetőség!

Szeretettel várunk futóversenyünkre!

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub Sportegyesület

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500