egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2018.04.09.

Farkas Imi beszámolója:

Vasárnap, április 8-án rendezték a 18. Milánó Maratont. Miután megérkeztem, már szombaton átvettem a rajtcsomagot. Remek volt a szervezők munkája, annak ellenére, hogy sok induló nevezett, gyakorlatilag nem kellett sorban állni. Jutott még idő egy kis kötelező városnézésre és nyilván klassz tésztás helyet sem volt gond találni, a szénhidrát raktárak kötelező feltöltésére.

A verseny reggelén korán keltem, mivel a rajt helyszínére csak hosszadalmas biztonsági vizsgálat után mehettek be a versenyzők. Ezt előre közölték is velünk. Bő háromnegyed órán át várakoztam, mire sikerült átjutnom a detektoros kapun és az átlátszó csomagom tüzetes vizsgálatával is végeztek. A rajt előtt egy hegyivadász zenekar eljátszotta a vidám, pattogós olasz himnuszt, majd dudaszóra, piros-fehér-zöld konfetti esőben elrajtoltunk. Mintha a magyar futókat is köszöntötték volna!

Kellemes időben az első 10 km gyorsan el is telt. Talán túlságosan is gyorsan, elragadott a lendület és a nézősereg temperamentumos buzdítása. Szokatlanul nem éreztem a tempót, csak vitt a futás magával. Elfutottunk a Scala-nál, a Dóm előtt, végig a belvárosban, s bár nézelődni nem volt idő, azért azt megtapasztaltam, hogy a városmag nagy, hepehupás kőlapokkal van borítva, rengeteg a villamossín és a járdasziget. Folyamatosan figyelni kellett, bár a legtöbb helyen szervezők álltak és irányítottak. Aztán kisütött a nap, egyre melegebb lett, talán túlságosan is, s mire kijutottunk a San Siro Stadionhoz, addigra már eléggé éreztem, hogy bizony elfutottam az elejét. 5 kilométerenként voltak a frissítőpontok, víz, izo, narancs, keksz, a szokásos frissítés, 30 km-nél gélt is lehetett venni. 

Végül visszavéve a tempóból, elég küzdelmesen, meglehetősen meleg időben, 3:49 perccel értem célba. Szép befutóérem várt, hatalmas hangulat és kedves szervezők a célkapu után. Volt már jobb eredményem maratoni távon, de rosszabb is, viszont a verseny helyszíne, a fantasztikus nézősereg, a mediterrán hangulat megadta azt az érzést, amiért elutaztam ide.

milan1      milan2     milan3

 

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500