egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2018.08.20.

A tavalyi első versennyel magasra tették a szervezők a lécet, amit idén tovább emeltek, és a Keszthely Triatlon után a 2. legjobb versennyé nőtte ki magát a rendezvény. Idén már két nap és két verseny volt a menü, szombaton rövidtáv (1500m úszás, 40km bringa, 10km futás), majd vasárnap középtáv (1900m-90km-21,1km). Tata ideális helyszín a triatlonnak, az Öreg-tó kíváló úszó lehetőség, a környékben lehet bringázni, a tó körül futás meg meseszép. Most is volt Struccos résztvevő a mezőnyben.

Szombaton Printz Ákos indult rövidtávon. Fél óra pancsolás után már hasított is bringán. Nagyon meleg volt, majd a bringa utolsó harmadán folytatódott a vizes buli egy nagy nyári zuhé formájában. A futásra abbamaradt az eső, de nagy élmény volt a meleg párás időben futni. Ákos remek egyéni csúcsot ment, először két és fél órán belül.

Vasárnap az Atik jöttek féltávon, Palkovits és Kelemen Ati, három héttel az ironman után ez azért nem olyan egyszerű feladat. A párából marad másnapra is, meg kaptunk hozzá még melegebb időt. Jó volt fürödni a tóban, de bringán már főtt a fejünk. A tavalyi vizszintes bringa idén 500m szintet tartalmazó dombos hepe-hupa lett, tovább nehezítve a dolgokat. Futáson három tókör volt a penzum a brutál melegben, sokan kidőltek, rogyadoztak a kánikulában, a 2. helyezett is az infúziós ágyon végezte a célban. Érdekeltek voltunk az eredményhírdetésen is, Palkovits Ati a kategória bronzérmét vehette át. Nagyon nívós lett a verseny, nagyon kitikkadtunk, de remekül éreztük magunkat, jó volt itt lenni.

tata3    tata2

tata4     tata5

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500