egyszazalek

 

varoscimer

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2019.02.06.

Új nevezési rendszert készítettünk. Úgy éreztük a régi már elavult, megérett a cserére. Egy-két fontos gondolat róla, olvassátok végig figyelmesen. 

A nevezés folyamata változatlan, kiválasztjátok a versenytávot, kitöltitek a nevezéshez szükséges adatokat, majd bankkártyával kifizetitek a nevezési díjat. A nevezés akkor sikeres, ha megtörténik bankkártyás tranzakció. A sikeres nevezésről visszaigazoló emailt kaptok az általatok megadott email címre. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. A mobil telefonszám kitöltése továbbra is opcionális, de csak akkor tudunk az eredményetekről SMS üzenetet küldeni a célba érkezéseteket követően, ha megadjátok. A rajtlistákat hetente fogjuk frissíteni az eddig megszokott módon, a nevezési folyamat végén senki nem kerül fel automatikusan a listára.

Fontos változás, lehetőség van több nevezést egy bankkártyás tranzakcióval kiegyenlíteni. Lecseréltük a már elavult régi OTP-s panelt, a jóval korszerűbb szintén OTP-s SimplePay szolgáltatásra. További újdonság, hogy nem csak az OTP felületén tudtok majd fizetni, hanem az egyik főtámogatónk, a Virpay banki felületén is, bármelyiket használhatjátok, a végeredmény ugyanaz. 

A csoportos nevezésről. A régi excel tábla megszűnt. A csoportos nevezéseket is az online nevezési rendszerben kell leadni. Racionalizáltuk az eddigi kedvezmény rendszert, már 5 nevezés esetén is csökken a fizetendő összeg. 5-9 fő nevezésekor 5%, 10-14 fő esetén 10%, 15-19 főnél 15%, 20 vagy több fő nevezése esetén 20% a kedvezmény mértéke. A nevezések számát a rendszer figyeli, a kedvezményt automatikusan érvényesíti. A kedvezmény csak az egy fizetési tranzakcióhoz tartozó nevezések esetén vehető igénybe. Ha megtörténik a fizetés, utólag további nevezés nem kapcsolható a csomaghoz.

Lehetőséget biztosítunk azoknak a céges csapatoknak, illetve sportegyesületnek utalásos fizetésre, akik nem rendelkeznek bankkártyával. Csak 10, vagy több egyidejű nevezés esetén lehet az utalást választani, a nevezési felület automatikusan fel fogja kínálni a bankkártyás fizetés mellett az utalás lehetőséget, ha megvan a 10 nevezés egyben. Ha végigment az utalásos nevezés, utólag további nevezések itt sem kapcsolhatók a csomaghoz. Utalás esetén a kapcsolattartó külön email kap az utalási paraméterekről, a nevezési díjat két munkanapon belül át kell utalni, különben a rendszer automatikusan törli a nevezéseket.

A nevezés folyamat közben tudtok számlát igényelni. Mielőtt fizetnétek, bejelölitek a számlaigény kis négyzetét, és kitöltitek a számlázási adatokat. Az általatok kiválasztott módon, postai úton vagy emailen küldjük a számlát. Fontos, a kiállított számla az egy fizetési tranzakcióhoz tartozó összes nevezés díját magában foglalja. A nevezési folyamat után utólagos számlaigényt nem tudunk fogadni. 

Mindkét banki szolgáltatónál az utolsó jóváhagyásra várunk, amint megkapjuk, azonnal indítjuk a nevezési felületet. Még egy kis türelmet kérnénk. Reméljük az új rendszer elnyeri majd a tetszéseteket.

Addig is további sikeres felkészülést kívánunk!

nevezes

 

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500