egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2019.06.08.

Ha Kékes Csúcsfutás, akkor Takács Laci, és egy újabb "ámokfutás".

Harmadszor vettem részt ezen a versenyen, mondhatni már az első alkalom után bekerült kedvenceim közé. Mi tagadás, idén is javítani akartam az időeredményen és még abban is bíztam, hogy bejutok az első tíz közé (eddig 11. ill. 14. helyezésem volt). Azt már tapasztalatból tudtam, hogy a végén nagy csodát nem lehet tenni, így inkább a táv első felére kell összpontosítani. A 11:15-ös rajt nem igazán szerencsés, de ugyanakkor nem volt túl meleg, inkább az erős szélre lehetett kis panasz. Utazás, csomagleadás, melegítés – ezek már rutinosan mentek.

Jól helyezkedtem a rajtnál, hogy már az elején valamelyik bolyhoz csatlakozni tudjak. Néhány kilométerig ez sikerült is, a 4:20 körüli tempó azért vastagon súrolta a komfortzónát. Ahogy itt lenni szokott, a boly hamar szétszakadt, és magamra maradtam. Legalább egy perccel előrébb jártam Mátraházán mint tavaly, de ez nagyon is otthagyta nyomát az elfáradáson. A kékestetői elágazásnál várt a családom, és csak a fotó kedvéért szedtem össze magam, hogy kipréseljek még egy mosolyt a meredek, 3,6km-es emelkedő előtt. Gondoltam, ezen is feljutok valahogy, mint mindig. Nagyon megküzdöttem vele, ezt már nem akartam elengedni. És nem is jött fel rám senki, maradt a rangsor a végéig. Legjobban a célba érkezésnek lehet ilyenkor örülni és persze annak, hogy 43mp-et faragva a tavalyi időn, 54:37 eredménnyel a 7. helyen végeztem a kétezer feletti indulóból.

Ahogy már hagyomány lett nálunk, további két napot a Mátrában töltöttünk és még kétszer felfutottam (+ le is) Mátraházától a Kékestetőre. Edzőtáborozásnak egész jó volt….

kekes1     kekes2

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500