Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE

strucclogo

 2020.04.19.

smrgomb

   egyszazalek

 

varoscimer

 


smr

 

Agrowirt Logo Color

 

virpay logo

 

greiner logo 

ujmofemlogo

 

lajtamag 1

 

For top

 

pw logo

 

ufmlogo2

 

lajtaszig honlap

 

global europe

 

wb jpg

 

bauexpert

 

futura 

 

high5

 proba

 

superinfo

chicco

14_agnitiming_logo

 

 

2015.06.02.

A szuperhétvége első felvonása. A tavalyi remek Ultrabalaton szereplés folytatását vártuk, nem csalódtunk. Az eddigi legerősebb Strucc csapat az elmúlt évi abszolút hetedik helyet a hatodikra cserélte, úgyhogy több mint másfélszeresére nőtt az indulók létszáma. A nyolcfős csapatunkat csak öt tízfős váltó tudta megelőzni. 

ub102     ub105    ub166

Május 30-án startolt a 9. Ultrabalaton, melyen a Strucc Futóklub nyolc fős váltóval indult. Ezen a versenyen hetedik alkalommal szerepelt csapatunk, így a futók többsége már rutinos versenyzőként vett részt a Balatonvilágosról induló 221km-es táv valamelyik szakaszán. Mindenkinek három futása volt, a távok és a pihenőidők közel egyenlően felosztva. A futót valamelyik csapattársa kísérte kerékpárral, így a frissítésen kívül az útvonal követésében is tudtunk egymásnak segíteni. Éjszaka ugyanis fennállhat az eltévedés veszélye.
A váltókat szakaszosan indították 6:30 és 15:00 között, a gyorsabbak kezdtek később. Ez némileg csökkentette a váltópontok körüli torlódást és közelebb hozta a versenyzők célba érkezését is. Az északi parton idén is küzdöttünk a 28 °C-os meleggel, de ahogy esteledett, a későbbi szakaszokat már kifejezetten kellemes időben futottuk. Ahogyan itt szokás, a befutóval együtt tette meg az egész csapat az utolsó száz métert, hogy a célba érkezést közösen ünnepelhessük. Azt tudtuk, hogy erős a csapatunk, de minden várakozást felülmúlt az abszolút 6. helyezésünk a 682 indulóból. A "Szigetközi Struccok" váltó tagjai:
Csapó András, Domonkos Péter, Domonkos Róbert, Kelemen István, Szabó Péter, Takács László, dr. Várallyai Zoltán, Vincze Csaba.

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500