egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2020.09.17.

A Szigetköz Félmaraton kicsit háttérbe szorította a saját versenyeinket, ezeket a beszámolókat a napokban pótoljuk. Először a WizzAir Félmaratonról, öt klubtaggal, Takács Laci beszámolója:

Idén ez volt az első versenyem, így érthetően nagyon vártam az eseményt. Reggeli futóként a nyolc órás kezdés nekem nagyon bejött, pláne ilyen nyári melegben.Viszonylag könnyű volt parkolóhelyet találni, ez már árulkodó jele annak, hogy a szokásosnál jóval kevesebb az induló. Rajtcsomag átvétel hőmérsékletméréssel és maszkban, de ezen már nem lepődünk meg. Várakozni itt sem kellett, a tavalyi létszám harmadával könnyen megbirkóztak a szervezők.

Öten álltunk rajthoz a futóklubból Domonkos Petyával, Dr. Tóth Attilával, Szabó Csabával és Varga Gyulával. Könnyedén mentek az első kilométerek, a budai rakparton összeállt egy nagyobb létszámú boly. Ennek kimondottan örültem, mert tökéletes tempót mentünk így együtt. Tíz kilométernél még azt számolgattam, hogy ez egészen jó, vajon mi lesz a végén… Aztán jött az Árpád-híd kaptatója, ahol szétszakad a csoportunk, majd felfutás a Margit-hídra. Akkor már én is kiestem a ritmusból, az emelkedők sokat kivettek. Innentől egyre nehezebben ment, de az igazi küzdelem 16 km-nél kezdődött. Egyre inkább feljött a női élmezőny, én pedig szépen lemaradtam tőlük. Na, ez nem esett jól. A küzdelem sajnos hiábavaló volt, egyértelműen látszott, hogy a lányok kerülnek ki győztesen. Annak örültem csak, mikor megláttam végre a célkaput. A versenyek hiánya és a kevés résztávos edzés nem hozta el a tavalyi formámat, de azért elégedetlenségre nem adhat okot, hogy eddigi második legjobb budapesti félmaraton időmmel értem célba. Eredmények:

34. Takács László 1:19:19   61. Domonkos Péter 1:23:08   389. Tóth Attila 1:40:52    1605. Szabó Csaba 2:05:17   1842. Varga Gyula 2:10:48

wizzair1    wizzair2    wizzair3

 

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500