egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2020.09.19.

Magyarország legrégebbi triatlon versenye a Vasi Vasember. Három klubtagunk (Palkovits Ati, Szentesi Nándi és Hegyi Gyuri) járt Szombathelyen. Palkovits Ati írása:

Az idei év a vírus miatt kissé kaotikus lett, sajnos az előre beírt versenyeink nem kerültek megrendezésre, ezért úgy döntöttem, hogy elindulok az olimpiai távú versenyen, Szombathelyen. Az edzések március óta kissé megváltoztak, sokat nem úsztam, mikor már lehetett sem volt sok kedvem. Összesen 30 km-t úsztam azóta, abból is Nagyatádon a váltóban 3,8-t, tudtam az most nem lesz kimagasló, de azért annyira rosszul sem mehet. Inkább a bringa, de legfőképpen a futásom fejlődött, kíváncsi voltam mi jöhet ki belőle.

Már vártam a rajtot nagyon, a víz hőfoka számomra tökéletes volt (22,1), meglepően jól haladtam, mindenféle fáradtság nélkül. 6. helyen jöttem ki a vízből nagyon jó állapotban (szerintem 100 méterrel kevesebb is volt a táv), kicsit több mint 20 percet úsztam. A depóban még sok bringa volt, bár a felnőtt férfiak már tekerték a pedált, elég sokat utolértem a 39 km-es körben, sőt mint utólag kiderült 3 szeniort is megelőztem. Egyikük úgy döntött, hogy vigyem el a depóig, ezért kerékre állt, ezen elvitatkoztunk pár percig, a pulzusom is az egekig ment, aztán hagytam az egészet, ha a versenybírók nem szólnak érte, akkor had jöjjön (sportszerűségből 1-s).

1:02 percet tekertem, addigra már elég meleg volt, amit nagyon nem szeretek, kikészít, de jó frissítéssel jó állapotban szálltam le a bringáról. A futás 4 körös, árnyas fák alatt, jól futható, sokat találkozunk az ismerősökkel, nagy élmény. Egyenletes teljesítménnyel, körönként pár másodperc lassulással abszolváltam 45 perc alatt, ami ebben a hőmérsékletben számomra nagyon jó. Végül az abszolút 13. helyen, a szeniorok között 3., korosztályomban 2. helyen értem célba, kicsit 2:10 perc után, elégedetten, az egész éves jól végzett munka után.

vasi4

vasi1    vasi3    vasi2

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500