egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2016.11.21.

A Balaton Maraton vasárnapi félmaraton rajtjánál Takács Laci és Smuk Zoli képviselte a Strucc színeket. A verseny után volt a Wizz Air Félmaraton korosztályos eredményhirdetése, ami egyben Magyar Bajnokság is volt, ahol Takács Laci átvehette a 45-49 korosztály legjobbjának járó serleget. Laci beszámolója a futásról:

siofok1     siofok2

A 11 órás rajtnál és az egész verseny alatt ideális futóidőt kaptunk, akár egyéni csúcsot is dönthetett, aki erre a versenyre időzített. Bögi Attila barátunk ezt meg is tette - bár ő nem tagja egyesületünknek. Nálam azért más volt a helyzet, én a kassai félmaratonon (október 2.) már teljesítettem ez irányú tervemet, a mostani pihenő időszakban nem volt különösebb célom, mint egy jó edzés. Tulajdonképpen a Wizz Air félmaraton korosztályos eredményhirdetésére jöttem, egybekötve a balatoni futással. Két éve ugyanezen a versenyen végig esett az eső, de most vasárnap bőven kárpótolt az időjárás.

A táv első felét kicsit erősebben kezdtem, de nem volt ezzel semmi probléma, mert sikerült egy 3-4 fős egyenletes tempót futó csapatnak összeállni. Csak a nedves falevelekre kellett figyelni, nehogy elcsússzak a sok kanyar valamelyikében. A táv második felében hosszan vezetett az út közvetlenül a tóparton, helyenként a füves ösvényen. 15km körül éreztem már a fáradtságot, itt azért előjött, hogy nem vagyok már a versenyidőszakban. Szerencsére 5-10 mp-et lassítva a tempót ismét visszakerültem a komfort zónába. Az utolsó kilométer már a célegyenesben volt és az utcába befordulva mindjárt megláttam a célkaput és speaker is hallatszott. Ez adott még egy kis lendületet a végére, kellemesen elfáradva értem célba. Strucc Eredmények:

21. Takács László 1:23:20
487. Smuk Zoltán 2:00:39

Nagyon jó hangulata volt a versenynek, nem volt tömegelés, de mégis viszonylag sokan voltak. Tea, forralt bor, étkezési lehetőség minden mennyiségben! De ami a legjobb volt, az a futás utáni zuhanyzás / fürdés az Erzsébet szállodában. A gyorsabbak még egyedül birtokolhatták a szobát ez idő alatt.

14 órakor kezdődött a Wizz Air Félmaraton/ Spar Budapest Maraton eredményhirdetése a szálloda nagytermében, amit több száz ember teljesen megtöltött. Külön öröm volt számomra, hogy a díjakat Monspart Sarolta – világbajnok tájfutó – adta át. A legnagyobb, szűnni nem akaró tapsot a 75-79 és a 80+ korosztály győztesei kapták, akik fiatalemberként pattantak fel a dobogóra. Őket látva mindig arra gondolok, vajon sikerül-e idáig eljutni nekem is…

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500