egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2016.04.18.

A hétvégén rendezték a tavasz legnagyobb futóversenyét, a Vivicittát, ahol 30 ezren koptatták az aszfaltot Budapest utcáin. A Strucc Futóklub a félmaratoni távon hét versenyzővel volt érdekelt. Két újoncunk sikeresen debütált ezen a távon, biztosan értek célba. A gyorslábúak is kitettek magukért, remek futásokat produkáltak a kissé szeles, futáshoz kissé meleg időben. De közülük is kiemelkedett egy briliáns teljesítmény, Takács Laci 1:20:25-s idővel egyéni legjobbját futotta, a nyolcezer célbaérkezőből a 16. helyen végzett, megnyerve a kategóriáját. Szenzációs teljesítmény. Strucc eredmények:

16. Takács László 1:20:25
63. Domonkos Péter 1:26:02
199. Kelemen István 1:31:38
246. Domonkos Róbert 1:33:16
1502. Dr. Tóth Attila 1:49:03
2827. Hollósi Gergő 1:59:36
3341. Smuk Zoltán 2:04:28

 

További képek

vivi01       vivi2

Takács Laci beszámolója:

Miután a téli alapozás jól sikerült és a szokásos megfázások is elkerültek, mindenképp jó eredményre számítottam a mai versenyen. Az időjárás előzetes a széllel és meleggel azért elbizonytalanított, de mint utólag kiderült, annyira nem volt veszélyes.

A Strucc Futóklubból heten vettünk részt ezen a versenyen. Most is sokat számított a korai érkezés, mert a parkolóhelyek gyorsan fogytak. Még ilyen létszám mellett is elmondható, hogy jó volt a szervezés, legalábbis az én tapasztalatom ezt igazolja.

2016.04.11.

Két klubtagunk is versenyzett hétvégén a Bécs maratonon. Tóth Attila maratoni távon, Várallyay Zoli pedig félmaratonon gyarapította befutó érmei számát. 

becs

Mindketten írtak egy kis beszámolót a versenyről:

Dr. Tóth Attila maraton:

Április 10-án volt a Bécs Maraton futóverseny, immáron a 33. A Strucc Futóklub tagjai közül ketten vettünk rész rajta. Várallyay Zoli a félmaratonon, míg én a maratonon álltam rajthoz. Azért áll közel ez a verseny hozzám, mert öt éve itt indultam az első félmaraton versenyen. Az év elején úgy gondoltam ismét futok a bécsi pályán. De miután télen tudtam folyamatosan futni, sőt volt egy maratonom január végén, úgy gondoltam itt is a teljes távon indulok.

2016.04.10.

A kedvezményes nevezési határidő egy hét múlva, április 17-n lejár! Utána csak emelt áron lehet nevezni a XIII. Greiner Szigetköz Minimaratonra.

 

111

2016.04.04.

A Strucc Futóklub négy tagja tervezett maratoni futást a közeli Pozsonyba április első hétvégéjén. Az előzmények nem igazán voltak rózsásak, sérülések, betegségek nehezítették a felkészülést. Mivel négy ironman triatlonistáról van szó, az eredmény nem is igazán volt fontos, ez inkább egy előhangolás a triatlon szezon előtt. Kicsit változott az útvonal, természetesen nem előnyére, a két 6 kilométeres belvárosi szakasz tele volt macskakővel, teljes visszafordítóval, minden féle kesze-kusza kacskaringóval, ezek a részek nem igazán futóbarát szakaszok voltak. Sajnos az időjárás az sem volt igazán velünk. A tíz órai rajt után az első 21 kilométeres körön még elfogadható volt, de második felére nagyon meleg lett, közel 20 fok, a szél is határozottan megerősödött, az amúgy is szeles pozsonyi pályán.  Palkovits Ati egy térdsérülés után a tervei szerint nem futotta végig a távot, de hárman sikeresen célba értünk, ebből a két rehabos egyéni csúcsot futott a tűző napon. Eredmények:

106 Kelemen Attila 3:14:28 PB
341 Retek Zoltán 3:43:59  
438 Horváth Levente 3:52:22 PB

 

További képek

pozs1

2016.02.27.

NEVEZÉSI LEHETŐSÉGEK A

XIII. GREINER SZIGETKÖZ MINIMARATONON

 

A versenykiirásnak megfelelően március 1-én elkezdődik a nevezés a XIII. Geriner Szigetköz Minimaratonra. Változik a nevezési rendszer, erről pár gondolatot osztanánk meg veletek. Három féleképpen nevezhettek az idei versenyre:

1. Online nevezés. A Szigetköz Minimarton Egyéni nevezés menüpontjára kattintva találtok egy nevezési felületet. Itt ki kell tölteni a mezőket, több helyen legördülő menüből választva. A nevezési díjat, rögtön ki kell egyenlíteni bankkártyával vagy a mobiltelefonos MasterPass alkalmazással. A nevezési rendszer az OTP Bank fizetési felületét használja, jelenleg ez a legbiztoságosabb Magyarországon. Csak akkor érvényes a nevezés, ha nevezési díj kiegyenlítése megtörténik, amiről visszaigazoló emailt küldünk, benne az általad megadott adatokkal! Ha megérkezik az email, akkor minden rendben van a nevezéssel. Ha bármilyen okból megszakad a nevezési folyamat, akkor előlről kell kezdeni a nevezést. Minden további nevezésnél meg kell ismételni a nevezési procedurát, ami nevezésenként kb. 2-3 percet vesz igénybe. Semmilyen átutalásos lehetőség nincs.

2. Személyes nevezés Mosonmagyaróváron. Március 21-től a Chicco Bababoltban lehet személyesen is nevezni, a nevezési lap kitöltésével és a nevezés díj készpénzben történő megfizetésével. Csak egyéni nevezés adható le, itt semmilyen csoportos vagy kedvezményes nevezésre nincs lehetőség.

3. Csoportos nevezés. A Szigetköz Minimaraton Csoportos nevezés menüpontján érhető el az a lehetőség. Itt le kell tölteni a csoportos nevezési formulát, az összes adatot beírni és a futóklub email címére online visszaküldeni. A nevezési díjat csak átutalással lehet rendezni, csak akkor érvényes a nevezés, ha határidőre megérkezik az egy összegben utalt nevezési díj. Minimum 10 fő nevezése esetén vehető igénybe versenytávtól függetlenül, így a nevezési díj 20%-kal csökkenthető.

Május 14-n 24:00-kor a nevezést lezárjuk. További nevezési lehetőség nincs, a helyszínen sem! Kérünk Titeket, nevezzetek időben!

Minden kedves versenyzőt várunk május 22-én a XIII. Greiner Szigetköz Minimaratonon!

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE

2016.02.13.

Mosonmagyaróvár legjobb férfi sportolója 2015-ben: Takács László

Mosonmagyaróvár legjobb sportegyesülete 2015-ben: Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE

DSC05818  DSC05821  DSC02450  DSC02462

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a legnagyobb elismerésben részesítette a Strucc Futóklubot és személyemet azáltal, hogy a Városi Sportgálán megkaptuk a „2015. év egyesülete” és a „2015. év férfi sportolója” díjat. Óriási meglepetésként ért mikor kétszer is a színpadra szólítottak, mivel egyáltalán nem számítottam erre a kitüntetésre.

A díjakat és az ezzel járó bizalmat tisztelettel megköszönöm a városvezetésnek! Emellett köszönet illeti az egyesületi tagokat, akik munkájukkal segítették a Szigetköz Minimaratonok megrendezését, valamint a versenyeinken résztvevő futókat, akik az elmúlt tizenkét év főszereplői voltak.

Jó érzés egyre több futóval találkozni a városban, amihez talán mi is hozzájárultunk egy kicsit…

Takács László

Strucc Futóklub elnöke

2016.02.03.

Kedves Futótársunk!

Elkészítettük a XIII. Greiner Szigetköz Minimaraton versenykiírását. Idén több újdonsággal tervezzük a verseny színvonalát emelni, de ez még maradjon meglepetés! Az online nevezési felületet március 1-én nyitjuk meg, ahol a nevezési díjat a korábbi utalásos megoldás helyett bankkártyával vagy a telefonos MasterPass alkalmazással tudjátok kiegyenlíteni. Mosonmagyaróváron a Chicco Bababoltban március 21-től lehet majd nevezni.

Szeretettel várunk május 22-én Mosonmagyaróváron.

További sikeres felkészülést kívánunk:

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub

versenykiiras

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500