egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2016.02.01.

Elkezdődött az idei versenyszezon. Nem is akárhol, Dubaiban, Dr. Tóth Attila járt ott a híres maratonin. Írt egy kis beszámolót a versenyről:

2016.január 22-én volt szerencsém részt venni a 16. Dubai Maraton-on.

A múlt nyáron gondoltam ki, hogy jó volna indulni ezen a versenyen. A nevezést az őszi futóversenyeken való szerepléseimtől, valamint a felkészülési lehetőségeimtől tettem függővé. A versenyeket (Wizz Air félmaraton, Spar Maraton, Balaton félmaraton) önmagamhoz viszonyítva jól sikerült teljesíteni. A siófoki verseny (nov. 15) után az időjárás és egyéb körülmények is jók voltak a további felkészüléshez.  Többnyire kint edzettem, csak 2-3 alkalommal voltam edzőteremben futni a kedvezőtlen időjárás miatt. Az edzőtermi futás jó volt, hogy szervezetemet a melegben való futáshoz szoktassam ezekben a hűvös téli napokban, mivel Dubaiban kb. 25 C fok van januárban.

dubai00     dubai01

Az edzések eredményeként 32 percet sikerült javítani őszi időmön és 3 óra 56 perc alatt teljesítettem a 42 km-es távot. Nem fájtak a térdeim, ami annak is köszönhető, hogy néhány hosszabb (16-32 km) futást is beiktattam felkészülésembe.A versenyre online neveztem. Erre dec. 29-ig volt lehetőség, majd a nevezés elfogadása után januárban e-mail-ben küldtek tájékoztatót a részletekre vonatkozóan .

2016.01.13.

Kedves Olvasók, Futók, Triatlonisták!

Megújítottuk a honlapunkat, öt év szolgálat után nyugdíjba küldtük a régit. Leegyszerűsítettük a menürendszert, egy sokkal áttekinthetőbb, de bőséges tartalommal bíró weboldalt kínálunk Nektek a továbbiakban. Szeretnénk minél nagyobb betekintést nyújtani a Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub életébe. Ezután is minden olyan futó, triatlon versenyről be fogunk számolni, ahol klubtagjaink részt vesznek, lesznek képek, beszámolók, eredmények ezekről a versenyekről ezen a fórumon.

A másik nagyon fontos cél, a saját versenyünk, a Szigetköz Minimaraton. Idén már 13. alkalommal rendezzük meg a futóversenyt, amely már országos hírnévvel bír, tavaly több mint 700 célbaérkezőnk volt a két versenytávon. Több informatikai fejlesztéssel készülünk, ennek az első lépcsője az új külső. Teljesen új, az egyik legmodernebb nevezési rendszerrel fogtok találkozni, reméljük, elnyeri majd a tetszéseteket. Terveink szerint január végé felé közzétesszük majd az idei versenykiírást is.

Fogadjátok szeretettel a megújult internetes oldalunkat. Sportbaráti üdvözlettel:

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub

101

2016.01.01.

Szép napsütéses, de kellemesen hideg idő fogadta futnivágyókat délelőtt, a már hagyományosnak mondható közös szilveszteri futásunkon. Kb. százan gondolták, hogy egy kis testmozgást is beiktatnak a mai napi programba, az esti bulizások előtt. Egész komoly futókígyót képeztünk a kerékpárúton, hogy megtegyük a tervezett öt kilométeres távot Halásziig, majd vissza. Ezután pogácsát majszolva, egy kis meleg teával és forralt borral koccintottunk az idei évre. Minden futótársunknak köszönjük a részvételt.

Mindenkinek sportsikerekben gazdag, sérülésmentes új évet kíván a

Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub

IMG 3545     IMG 3549    IMG 3586

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500